OK uro s.r.o. - nově otevřená komplexní urologická praxe v Příbrami

2023-11-28 09:08:54 Autor: PR ©

Jsme nově otevřenou urologickou ambulancí v Příbrami. Urologie je lékařský obor zaměřený na diagnostiku a léčbu onemocnění spojených s močovým systémem mužů a žen, a také na péči o mužský reprodukční systém.

Příbram, Příbramsko - Celý článek

Nově otevřená komplexní urologická praxe v Příbrami

Nabízíme nejen komplexní urologickou péči a onkologickou prevenci, ale také možnost provádět menší chirurgické zákroky (obřízka, zkrácení uzdičky penisu, vasektomie – metoda mužské antikoncepce) v místním znecitlivění v kombinaci s inhalační analgezií.

V našem přátelském a moderním nově zrekonstruovaném prostředí se snažíme vytvořit atmosféru, ve které se pacient cítit pohodlně a bezpečně. Náš přístup k léčbě spočívá současně v lidském přístupu MUDr. Ondreje Kaplána, s bohatými zkušenostmi z pražských nemocnic (Ústřední vojenská nemocnice v Praze, Všeobecná fakultní nemocnice v Praze).

Naší snahou je poskytnou maximálně individuální přístup. Vždy hledáme efektivní řešení, které odpovídá potřebám pacienta a zlepší každodenní život.

Abychom poskytli co nejkomplexnější péči, zaměřujeme se i na andrologii, což je odvětví medicíny, které se zabývá mužským reprodukčním zdravím a sexuálními dysfunkcemi. Dále na funkční urologii, která zahrnuje širokou škálu stavů, jako jsou poruchy močení, inkontinence (pomočování), dysfunkce pánevního dna a další problémy spojené s funkčností močového traktu.

Pro dotazy, konzultace nebo vyšetření nás neváhejte kontaktovat. Jsme tu, abychom vám poskytli komplexní péči a pomohli vám dosáhnout optimálního zdraví.

Těšíme se na Vás

Kontakty

Čechovská 55, Příbram VIII
Tel: + 420 724 362 530
Email: ambulance@okuro.cz
Instagram: ok_uro
Facebook: OK uro


MUDr. Ondrej Kaplán.
Ordinace.