Summer Day Dobříš

2021-06-22 09:11:12 Autor: Mgr. Jaroslav Hodrment ©

Kulturní středisko Dobříš zve 24. července 2021 na Summer Day. Koná se v Skateparku Dobříš. Vystoupí Schunky, Los Fotros, Dirty Blondes, Gaia Mesiah, Mr. Loco. Program a další podrobnosti v článku...

Příbram, Příbramsko - Celý článek


(Z upoutávky)

Summer Day Dobříš 2021
24. 7. 2021
Skate a bike park V Lipkách

Line-up:
Schunky - 17.00 hod.
Jsou mladá příbramsko-dobříšská kapela, kterou tvoří studenti ZUŠ Dobříš a Příbram. Hrají především rock. Uslyšíte tedy klasiku od AC/DC či Green Day, či vlastní úpravu písniček od Imagine Dragons a mnoho dalšího

Los Fotros - 18.15 hod.
Tak to se jednou u piva sešli tři kluci, jinak skvělí muzikanti a dali dohromady rockenroll sranda cover band. Hrají především pro radost z muziky, kterou provozují řadu let profesionálně či amatérsky. Los Fotros jsou: Martin Voděra (Proximity, Green Day revival, Dirty Game, ex-Brichta, ex-Krob, ex-Pessimist, ex-DEATH revival), Luboš Klouda, alias Dědek (ex Uho13) a Štěpán Dolejš.
Uslyšíte především covery od punkových a rokových kapel, např. Motorhead, Sex Pistols, Ramones, Black Sabbath, Twisted Sister a dal.

Dirty Blondes - 20.00 hod.
Dirty Blondes jsou nebezpečná pražská sebranka, která vám naservíruje pěkně horkej dirty rock“n“roll. Výrazná kytara a melodické linky vám dají vzpomenout kapely jako The Hives nebo The Subways. Kapela si získala a stále získává fanoušky hlavně pro svou nekompromisní energickou show. Skvělý ženský vokál, kytary létající vzduchem, ba ani hořící bicí nejsou na jejich koncertech výjimkou. (Zdroj: https:// rockforpeople.cz)

Gaia Mesiah - 22.00 hod.
Znovuobnovená Gaia Mesiah vydala na začátku roku 2019 alba Excellent Mistake, kterým potvrdila, že silné písně umí stále na jedničku, Gaia Mesiah působila až do roku 2008 na tuzemské rockové scéně jako zjevení. Divoká Marka a její nespoutané kolegyně Santa Morella a Misha, podporované nekompromisním basovým groovem Joshe Stewarta, si svojí neuvěřitelnou energií pravidelně podmaňovali davy fanoušků. Ti si však museli od rozpadu kapely počkat až do roku 2016, kdy to Gaia Mesiah rozbalila znovu na tuzemských pódiích, a to dokonce i s australským basistou Joshem.
(Zdroj: https:// rockforpeople.cz)

Mr. Loco - 24.00 hod.
A na závěr si dáme pořádnou balkánskou jízdu.
Mr. Loco je synonymum pro pohodovou muziku. Tuto charakteristiku si mezinárodní sestava vybudovala díky zdařilému debutu "Balkan Trip" a nové desce „Balkanizace“, na které dominuje především pozitivní feeling, reggae rytmy, skáčkové tempo, jižanský temperament a české texty..
Hudba kapely Mr. Loco vychází z balkánských folklorních vlivů. Je to tím, že zpěvák a kytarista Filip Flusser má v Bulharsku rodinné kořeny a rád se tam vrací. Na balkánské vlivy se pak nabalují další z jiných koutů světa a výsledkem je divoká a zábavná muzika, která lehce svede k tanci. Mr. Loco jsou: Filip Flusser (zpěv, kytara), Kryštof Verner (trubka), Pavel Homer.(klávesy), mexický harcovník Luis (Jachu) Franco.(baskytara, kontrabas) a zkušený kolumbijský bubeník Felipe Bermudez.

Začátek od 17.00 hodin / Vstupné: 350,- Kč / Předprodej: 300,- Kč
Předprodej vstupenek od 21. 6. 21 v Trafice u Davida, Dobříš.
Rezervace vstupenek pro přespolní zájemce na tel.: 318521302.
Dodržte, prosím, platná hygienická opatření! Děkujeme.

(zdroj KS Dobříš)