52. Hudební festival A. Dvořáka Příbram zahájily Skety

2021-06-03 07:56:32 Autor: Radka Svobodová ©

Po loňském zrušení a odložení, po nejrůznějších posunech a přesunech byl 52. ročník Hudebního festival Antonína Dvořáka Příbram úspěšně zahájen! Zcela netradičně crossoverovým koncertem a capella sextetu Skety, který se stejně „netradičně” kvůli počasí na poslední chvíli přesunul z nádvoří Galerie L. Kuby do Kulturního domu v Březnici.

Příbram, Příbramsko - Celý článek

52. Hudební festival A. Dvořáka Příbram zahájily Skety.
(Foto Martin Andrle)

Všichni, kdo se 29. května v Březnici sešli, ať již umělci nebo posluchači, si živý koncert po tolika měsících nucené odmlky, opravdu užili a vychutnali každý tón. Byla to rozhodně vydařená ochutnávka před dalším programem.

Následující koncert, velké Operetní gala, se uskuteční v sobotu 5. června 2021 na nádvoří Svaté Hory u Příbrami. V průběhu června pak HF A. Dvořáka stihne ještě dva koncerty, a to 26. 6. Vilém Veverka Obrazem i hudbou (Galerie L. Kuby Březnice) a 27. 6. Czech Brass (Letní kino Příbram). Jste srdečně zváni a vítáni.

Větší část přesunutých koncertů 52. ročníku se odehraje od srpna do října letošního roku. Kompletní program koncertů najdete na www.hfad.cz/52-rocnik-program/.

Přesvědčte se, že se máte rozhodně na co těšit!

Vstupenky si můžete zakoupit prostřednictvím sítě ticketportal.cz nebo na prodejních místech. Více informací na www.hfad.cz/vstupenky.