Novinky z TC Vitality Březnice

2021-04-01 08:56:24 Autor: Mgr. Jiří Veselý ©

S blížícím se jarem se znovu probouzí život ve všech tenisových klubech. Nejinak je tomu i v Tenisovém a sportovním clubu Vitality Březnice z.s. Přes všechny obtíže a nejistoty spojené s epidemií koronaviru, se klub začíná připravovat na nadcházející letní tenisovou sezónu.

Příbram, Příbramsko - Celý článek

TC Vitality Březnice.
(Zdroj foto autor článku)

Většina z nás doufá, že s příchodem teplejšího počasí a s postupujícím očkováním se situace v celé zemi zlepší a po mnoha měsících se bude vše vracet k normálu.

Pokud to epidemická situace dovolí, rozběhne se přibližně v polovině dubna v našem tenisovém klubu letní sezóna. Náš klub a město Březnici by mělo v soutěžích smíšených družstev reprezentovat 7 závodních týmů všech věkových kategorií (minitenis, babytenis, mladší žactvo, starší žactvo, dorost a dospělí).

Pro nové zájemce o kvalifikovaný tenisový trénink, z řad dětí, mládeže i dospělých, nabízíme možnost se v termínu od poloviny až do konce dubna přihlásit na nábor do Tenisové školy Jiřího Veselého, která s klubem dlouhodobě spolupracuje. Nábory proběhnou z epidemických důvodů individuálně a je možné se na ně informovat na telefonním čísle 776634047 nebo 777161922.

V letošní letní sezóně bychom rádi nabídli pro děti a mládež z březnických mateřských školek a ze základní školy „tradiční“ sportovky a kroužek flórbalu. Z důvodu epidemie koronaviru byly obě výše uvedené sportovní aktivity v zimní sezóně zrušeny a tak pokud to epidemická situace dovolí, budou mít děti možnost si po dlouhé pauze znovu zasportovat. Přihlášky na sportovky a flórbal bude možné zasílat na E- mail: info@tenisova-skola.cz od poloviny do konce dubna. Je možné, že sportovky i flórbal budou z epidemických důvodů probíhat na venkovních tenisových dvorcích.

V průběhu letních prázdnin by se v našem klubu mělo uskutečnit velké množství celostátních a krajských tenisových turnajů mládeže. Stejně jako v minulých letech, tak i letos, proběhnou v našem areálu opět různé sportovní kempy v tenisu, volejbalu, flórbalu, aerobiku a zumbě. V termínu od 19. 07. do 23. 07. 2021 organizuje náš tenisový klub ve spolupráci s Tenisovou školou Jiřího Veselého tradiční letní tenisový kemp pro děti a mládež. Více informací najdete na webových stránkách: www.tenisova-skola.cz.

Závěrem bych chtěl všem členům klubu, rodičům dětí, ale i všem březnickým spoluobčanům popřát hodně zdravíčka, optimismu a trpělivosti. Společnými silami ten zákeřný virus porazíme a s postupujícím očkováním pevně věřím, že v létě již „bude líp“.

Mgr. Jiří Veselý,
TC Vitality Březnice z.s.,
předseda klubu