Strategický plán rozvoje města Příbram

2020-10-07 08:37:48 Autor: Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

Strategický plán rozvoje města je klíčovým dokumentem, ve kterém je vyjádřena představa o směřování města v určitém časovém horizontu. Nyní nastala doba, kdy město Příbram tvoří nový strategický plán na období 2021-2030.

Příbram, Příbramsko - Celý článek

Město Příbram.
(Foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Při tvorbě strategického plánu je brán zřetel také na názory a potřeby samotných obyvatel města a regionu. „Jako velmi důležité vnímáme to, aby se k tomuto zásadnímu rozvojovému materiálu vyjádřili také naši občané. Z tohoto důvodu byl vytvořen dotazník, který nám velmi pomůže při tvorbě plánů na další období,“ uvedl starosta města Jan Konvalinka.

Vytištěné dotazníky jsou již k dispozici na následujících sběrných místech, kde je možné je zároveň vyplněné odevzdat do označeného sběrného boxu:

• Infocentrum Městského úřadu Příbram, Tyršova 106, Zámeček–Ernestinum

• Knihovna Jana Drdy – v ústřední půjčovně pro dospělé (nám. T. G. Masaryka) a v pobočkách Křižák a Březové Hory; v průjezdu hlavní budovy na nám. T. G. Masaryka je možné dotazníky odevzdávat i do označené schránky (u této schránky však nejsou dotazníky k vyzvednutí)

• Vstupní hala Aquaparku

• Foyer Divadla A. Dvořáka

Pokud raději volíte online formu, najdete dotazník na webových stránkách města Příbram nebo v mobilní aplikaci Příbram v mobilu.

Sběr vyplněných dotazníků probíhá do 31. října 2020.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí

Dotazník v PDF