Šalmaj, MIG 21 nebo Cirk La Putyka

2020-07-26 09:23:41 Autor: Město Příbram, Eva Švehlová, DiS. ©

V letošním roce máme prázdniny ve znamení letního kina, které oproti předchozím letům promítá pravidelně, a novinkou je bohatý program v Lesním divadle Skalka. Nicméně se aktivně připravuje kulturní program dalších měsíců. Těšit se můžeme na tradiční Šalmaj, stejně jako na Cirk La Putyka nebo kapelu MIG 21.

Příbram, Příbramsko - Celý článek

(Z upoutávky)

Kultura je pro občany důležitým prvkem života, a v letošním roce jsme o řadu akcí byli ochuzeni. Pokud tedy nedojde k dalším zásadním omezením, můžeme se těšit již 12. září na Svatohorskou Šalmaj. Středověká slavnost plná kejklířů, rytířů a klaunů nabídne celodenní vyžití pro všechny věkové skupiny.

Jak všichni víme, letošní festivalová sezona nebyla na zážitky příliš bohatá, a proto se na konec září připravuje koncert, který bude příjemnou tečkou za létem – 26. září v letním kině vystoupí MIG 21 s frontmanem Jiřím Macháčkem. Předskokany budou Roofers a Dirty Rudolph and his Inglorious Rock`n`roll Mates.

V říjnu se z venkovní scény přesuneme do vnitřních prostor, a to přímo do prostor zrekonstruovaného divadla. Zde si, poprvé v Příbrami, užijeme moderní cirkus v podání Cirk La Putyka. Tento program je naplánován na 14. října.

„Letos jsme o řadu vynikajících kulturních, ale i sportovních akcí přišli. Věřím, že situace nabere správný směr a my se budeme moci bez obav setkat na výše uvedených akcích,“ dodal k pozvánce starosta Jan Konvalinka.

Eva Švehlová, DiS.,
tisková mluvčí