Víkendové nehody

2020-07-07 10:09:29 Autor: PČR, por. Bc. Monika Schindlová, DiS. ©

V jedné obci na Sedlčansku došlo dne 6. července v odpoledních hodinách ke střetu osobního vozidla a psa, který měl běhat po komunikaci. Hmotná škoda byla vyčíslena na deset tisíc korun.

Příbram, Příbramsko - Celý článek

(Ilustrační foto Mgr. Jaroslav Hodrment ©)

Necelé dvě hodiny poté se stala nehoda v Dobříši. Dvaadvacetiletý řidič osobního automobilu při odbočování vlevo vjel do protisměru, kde narazil do jízdního kola. Odmítl však s cyklistou sepsat záznam o nehodě a z místa odjel.

Dne 5. července havaroval v Příbrami 59letý cyklista. Při sjíždění z kopce se chtěl vyhnout střetu s kolonou stojících aut, přitom přejel do protisměru, kde se střetl s osobním vozem. Sanitka následně muže přepravila do nemocnice k vyšetření. Škoda činila v tomto případě sedm tisíc korun.

Ten den došlo ve městě také ke srážce auta a motocyklu. Jednapadesátiletá řidička nedodržela bezpečnou vzdálenost a na světelné křižovatce narazila do stojící motorky. Muž byl převezen na ošetření do nemocnice. Způsobená škoda byla stanovena na 130 tisíc korun.

Ve večerních hodinách se odehrála nehoda mezi osadou Nalžovické Podhájí a Častoboř. Osmačtyřicetiletý muž jedoucí na čtyřkolce se v zatáčce bočně střetl s protijedoucím osobním vozidlem. Motocyklista skočil v nemocnici, kde byl ošetřen. Vzniklá škoda byla ve výši 70 tisíc korun.